luni, 7 ianuarie 2008

primul numar Varste si trepte

A aparut, in sfarsit, primul numar din seria noua a revistei de cultura VARSTE SI TREPTE. Lansat in preajma Craciunului, langa bradul impodobit, a constituit unul dintre cele mai frumoase daruri facute valmarenilor cu ocazia sarbatorilor de iarna 2007, de catre echipa editoriala: prof.univ.dr. Marcel Crihana, editor senior, Sorina Dascalu, consultant comunicare/PR/media, Mircea Dascalu, consultant design/dtp, Virgil Doca Valmareanu, editor-coordonator, Maria Gafton, redactor-sef si ceilalti membri ai redactiei: Speranta Miron, Geta Doca, Panaintita Batros, Rebeca Dascalu, Viorel Munteanu, Alexandru Gafton, Iulian Varlan, Costica Costea, Vasile Curteanu, Catalin Petcu, Dan Doca. Veti putea citi si on-line revista, pe site-ul www.primariavaleamarului.ro.
Asteptam mesajele dv la redactie si, desigur, propuneri privind continutul revistei.

Multumim, pentru sprijinul acordat, reprezentantilor Editurii Perpessicius din Bucuresti.

Pentru organizarea lansarii, care a avut loc la scoala noua din Coasta Vaii, Valea Marului, judetul Galati, multumim, de asemenea, preotului paroh valmarean, consilierilor administratiei locale, cadrelor didactice, parintilor, elevilor si sponsorilor.
Partener principal, brutariile PAJURA si magazinele BACSORIDANA, adm dna Sofia Buhoci.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt valmareanca și știu foarte mult ce înseamna aceasta revista pentru noi.Florin Doca este demn de apreciat pentru ceea ce face și mai ales pentru implicarea sa covârșitoare într-un domeniu poate chiar uitat-cultura.
Am trăit pe meleagurile valmarene și țin sa precizez ca este o trăire cu totul și cu totul nemaipomenita-școala,biblioteca, oamenii- toți îmi sunt dragi și sunt mandra sa ma numesc valmareanca și mai ales acum când avem un primar demn de toata lauda cu un consiliu nemaipomenit de asemenea este de lăudat faptu ca sa implicat mult și în reactualizarea oamenilor importanți din Valea Mărului.
As trai o viata în satul meu natal și tot nu m-as satura.

PERPESSICIUS/GAMMEDIA/GAM spunea...

Multumim pentru aprecieri. In ceea ce priveste revista, rubricile acesteia sunt deschise oricarui valmarean care doreste sa contribuie la realizarea articolelor. Asteptam sa scrieti pentru consatenii dv.